X
Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).
Menu
Košík
0
CZK
kategorie

Vítejte na našem e-shopu

Nakupovat

Zdarma zapůjčíme Scanmárker na zkoušku

20. 08. 2024, 13:09

Dobrý den, zdarma zapůjčíme Scanmárker na zkoušku.  

 

Poradny a školy nás žádají o zapůjčení skeneru pro lepší seznámení. Po zapůjčení se zatím všechny rozhodly pro nákup, pro své klienty.

Skener odešleme na Vaši adresu, na 7 dnů. Můžete skener otestovat a rozhodnou se. Testovací kus nám pak zašlete na naši adresu.

Zapůjčujeme nejvhodnější produkt pro poruchy učení. Scanmarker Pro

Skener Scanmarker Pro (+Dárek)

 

Poradny nás často žádají o vysvětlení funkcí produktů Scanmarker. Proto jsme připravily video, jak produkty rozdělit podle funkcí.

 

Dobrý den, rádi bychom Vám představili produkty, které pomáhají při vzdělání dětem s poruchou učení. Dyslexie, překlady, skenování do PC a zálohováni dat. Také novinku Scanmarker Pro.

 

Ruční skenery Scanmarker se dělí do těchto úrovní. Scanmarker je již na trhu 20 let. Pro lepší představivost, je pod popisem produktu odkaz na video produktu. Také podrobnosti na našem blogu na raj-elektra.cz

 

Scanmarker USB.

Skener se připojuje k PC drátově USB. Skenuje text z tištěných dokumentů do PC, jako textový formát, který můžete dále zpracovat.

Dyslexie: Pro studenta jsou informace v tištěné formě dostupné a jeho studijní výsledky se zlepší. Naskenovaný text do PC vysloví v paralelním čase program.

Video

                                                                                                                                                Ruční skener Scanmarker - kopie

Scanmarker AIR.

Skener je bezdrátový, přes Bluetooth, skener připojíte k PC, tabletu nebo telefonu. Podporuje veškeré OS. Naskenovaný text uložíte do zařízení a zpracujete podle potřeby. Naskenovaný text vysloví.

Dyslexie: Pro studenta jsou informace v tištěné formě dostupné a jeho studijní výsledky se zlepší. Naskenovaný text do PC vysloví v paralelním čase program.

Video

Ruční skener ScanMarker Air

Scanmarker Reader

Skener je bezdrátový, přes Bluetooth skener připojíte k PC, tabletu nebo telefonu. Naskenovaný text uložíte do zařízení a zpracujete podle potřeby.

Dyslexie. Tento skener má stejné funkce jako Scanmárker AIR, ale obsahuje speciální program pro dyslexii, který předčítá naskenovaný text v češtině a také v cizích jazycích.

Video

                                                                                                                                                    Sada | Scanmarker Air & pouzdro & sluchátka & myš

Scanmarker Pro

Skener je naprosto unikátní, je samostatný bez nutnosti dalšího zařízení. Má vlastní hardware a display.  Skenuje, překládá, čte naskenovaný text ( také do sluchátek ), ukládá naskenovaný text do paměti a následně je možné ho uložit do PC.

Dyslexie. Naskenuje text a v reálném čase ho skener přečte.

Video 1  Video 2

Skener Scanmarker Pro (+Dárek)

Také se na nás školy obracejí s problematikou cizojazyčných studentů a rodičů co neovládají český jazyk. Pro tyto případy jsou vhodné tyto překladače Anobic.

 

Pro školy doprava zdarma a 10% sleva na objednávku.

 

Děkujeme 

 

 

 

 

 

 

 

ECTACO Česká s.r.o.

Na Návsi 117, Nupaky, Praha Východ 25101

e-mail: info@ectaco.cz

tel. +420-603 383 387

 

    

Komentáře

20. 08. 2024, 13:50:43
Jana Karvaiová - (odpovědět)
Dobrý den jak je možné zapůjčit pro školu toto zařízení, kolik ta zápůjčka stojí? Na jak dlouho.
váš email:
jméno:
text: